Πολιτική Κρατήσεων:

Για την ολοκλήρωση της κράτησης απαιτείτε προκαταβολή του 30% του συνολικού ποσού και εξόφληση του υπόλοιπου ποσού κατά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο. Παρέχεται δωρεάν ακύρωση μέχρι και 7 ημέρες πριν την άφιξη και επιστροφή του 30% της προκαταβολής. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον η ακύρωση της κράτησης πραγματοποιηθεί σε μικρότερο διάστημα των 7 ημερών η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Στην περίπτωση που επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με “Κατάθεση σε Τράπεζα” θα πρέπει σας αιτιολογία κατάθεσης να ανεφέρεται τον αριθμό της κράτησης και το ονοματεπώνυμο σας.

Η κράτηση σας δεν θα επιβεβαιωθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας ή μέχρι να μας στείλετε το καταθετήριο στο email [email protected]

Επιπρόσθετες Χρεώσεις:

Στην συνολική τιμή της κράτησης δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος ανέρχεται στο 0,5€ ανά διανυκτέρευση. Ο φόρος διαμονής υπολογίζεται στο σύνολο των διανυκτερεύσεων και εξοφλείται με την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

Πρόσθετες Παροχές:

– Για πελάτες που διαμένουν περισσότερο από 5 ημέρες ένα δωρεάν πλύσιμο ρούχων

– Κατόπιν αιτήματος μπορούμε να διαθέσουμε επιπλέον ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα, όπως βραστήρα, μεγαλύτερο μάτι καθώς και επιπλέον σκεύη.

Παιδιά & Επιπλέον Κρεβάτια:

– 1 παιδί κάτω των 2 ετών διαμένει χωρίς χρέωση, σε μια βρεφική κούνια

– 1 παιδί από 2 μέχρι 6 ετών διαμένει χωρίς χρέωση, όταν χρησιμοποιεί το υπάρχον κρεβάτι

– Δυνατότητα παροχής παρκοκρέβατου χωρίς επιπλέον χρέωση

Σημείωση:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και πριν την ολοκλήρωση της κράτησης επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των δωματίων από την διαχείριση.